Història d'un somni...




El naixement d'una idea

Recordo el dia com si fos ahir. L'any 2012, un parell de somniadors, la Isa i en Ferran, amb una passió per la moda alternativa, les motos i el Rock'n'roll vam obrir les portes de K2 Kustom Kulture.

Aquell local humil al cor de L'Estartit es va convertir en el nostre santuari de creativitat i estil. Des de samarretes rebels fins a vestits Pin Up, tots els nostres somnis de moda es feien realitat dins d'aquelles parets.

El vol

Amb cada client que entrava, amb cada nova col·lecció que presentàvem, K2 Kustom Kulture es convertia en un fenomen. No era només una botiga de roba; era un moviment. La nostra estètica única i l'atenció als detalls es van guanyar una legió de seguidors fidels. Els carrers de L'Estartit es van omplir de persones vestides amb les nostres samarretes i vestits i la botiga es va convertir en un lloc de reunió per a ànimes afins, artistes, motards i amants de la moda alternativa.

Els darrers compassos de la Botiga

Però com tota història, la nostra també va arribar al seu final. El 2023, després de més de deu anys de rialles, llàgrimes i èxits, vàrem haver de tancar les portes de K2 Kustom Kulture. Va ser un moment de tristor i reflexió. Però, en mig de l'enyorança, ens vam adonar que el nostre llegat era més que una botiga de roba; era una inspiració per a tots els que van ser part del nostre viatge.

Així, amb la closca plena de records i el cor ple de gratitud, tanquem aquest capítol del nostre viatge amb K2 Kustom Kulture, la botiga. Que la nostra història visqui sempre en els cors de tots els qui van ser tocats per la seva màgia.


Continuem els nostres somnis a K2 el Bar

Malgrat haver tancat les portes de K2 Kustom Kulture, el nostre somni no ha acabat. el febrer de 2022 va néixer K2 el Bar, un nou capítol en la nostra història.

Amb la mateixa energia i dedicació que vam posar en la botiga de roba, vam crear un espai acollidor on la gent pot reunir-se, compartir històries i celebrar la vida. K2 el Bar no és només un lloc per prendre una copa; és un lloc on la comunitat es troba, on les idees es converteixen en realitat i on els somnis continuen vius.

Aquí, a K2 el Bar, encara es pot percebre l'esperit de Kustom Kulture que va fer que la nostra botiga de roba fos tan coneguda. La música ressona amb ritmes vibrants amb la mateixa autenticitat i estil que ens va inspirar en un principi.

Així que, si alguna vegada us trobeu a L'Estartit, no dubteu a passar per K2 el Bar. Estarem encantats de compartir una copa, una rialla i, sobretot, els nostres somnis en evolució. Carpe diem, amics, perquè la vida és una aventura que mai no s'atura.



Llarga vida al Rock'n'roll!



Visita la nostra web




Entrades populars d'aquest blog